Ook ontzorgen wij u naderhand


Van opslag tot training en alles daartussen


Wij bieden nog heel veel meer!


Het systeem van Yumark is erg licht van gewicht en compact. Toch kan het zo zijn dat u op uw bedrijfslocatie weinig ruimte heeft om het systeem op te slaan. U kunt het systeem natuurlijk opslaan in een gehuurde box, of u laat uw systeem opbergen bij Yumark. .
Zo bent u er zeker van dat uw systeem in goede handen is en kunt u er als onderdeel van het XTRA concept voor kiezen dat Yumark uw stand inrichting begeleidt van A tot Z. U bespaart dan naast opslagruimte ook transportkosten.
Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.
Technische ondersteuning

Snel het formaat van uw beursstand aanpassen? T3 is een modulair systeem dat gemakkelijk voor verschillende gelegenheden gebruikt kan worden.
Opslag

Kopen te duur, geen zin in zelf opbouwen? In dat geval is het handig om te weten dat er een grote voorraad T3 profielen beschikbaar is voor de verhuur. Uw beursstand, display of achterwand is altijd snel beschikbaar.
Training

Ontdek de fijne kneepjes van het bouwen met T3. Vanaf een eenvoudige instructie tot een training waarin u de vele mogelijkheden van het T3 systeem kunt ontdekken.
Voorstel aanvragen