+31 (0) 182 - 63 46 60 info@yumark.eu

Technische ondersteuning

Gaat u binnenkort met uw bedrijf deelnemen aan een beurs en bent u nog op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen met zowel het ontwerpen als het opbouwen van de stand? Yumark kan u zowel technisch als met de montage ondersteunen. Yumark is een bedrijf met jarenlange ervaring in de standbouw en kan u daarom desgewenst ondersteunen met de technische inrichting van uw beursstand.

Professionele service

Wanneer u er voor kiest om gebruik te maken van de XTRA service van Yumark hoeft u zich niet langer druk te maken over de opbouw, inrichting en opslag van uw stand. Met XTRA service heeft u namelijk een compleet pakket aan services ter beschikking. Yumark zorgt er voor dat uw stand ingericht, geleverd en gemonteerd wordt op locatie. Daarnaast overlegd Yumark graag met u over de technische inrichting van uw stand. Wij verwerken uw wensen en eisen in de inrichting en zorgen er zo voor dat uw beursstand uw bedrijf perfect vertegenwoordigd. Een ander voordeel van onze service is dat u geen eigen personeel in hoeft te zetten om de stand te vervoeren en op te bouwen. Hierdoor bespaart u veel tijd en geld aan onder andere transportkosten. U personeel kan zich op deze manier volledig richten op het presenteren van uw producten en/of services.

Maatwerk

Yumark T3 is een modulair systeem dat eenvoudig kan worden gemonteerd. Het systeem is erg licht van gewicht en gemakkelijk te vervoeren. Wanneer u er op locatie achter komt dat u toch liever een andere inrichting wilt kunt u deze zelf aanpassen. Het is tevens zeer eenvoudig om de doeken en panelen om te wisselen met nieuwe exemplaren. Hierdoor kunt u het systeem dus voor meerdere beurzen en shows gebruiken.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Wanneer u meer wilt weten over de technische ondersteuning van Yumark kunt u een mail sturen naar info@yumark.eu of bellen naar 0182 – 63 46 60 voor een afspraak. Zou u graag een offerte willen ontvangen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via ons  contactformulier.

Meer informatie:


Logo Yumark IIV2
Coenecoop 719
2741 PW Waddinxveen
The Netherlands
Tel. +31 (0) 182 - 63 46 60
E-mail: info@yumark.eu