Diensten

Hebt u zelf weinig kennis en ervaring met het inrichten van een stand en wilt u hierin advies en begeleiding van een bedrijf dat thuis is in de wereld van standbouw? Yumark kan naast het demonteren en opslaan van uw Yumark systeem ook helpen bij het inrichten van uw stand of showroom. Samen met u kiezen wij dan de beste indeling en plannen we samen in wanneer de stand opgebouwd kan worden.

Opbouw en demontage

U heeft er voor gekozen om gebruik te maken van het eenvoudig te monteren Yumark T3 systeem. Toch hebt u er zelf geen behoefte aan om de montage en demontage van het systeem op u te nemen. In dat geval kunt u gebruik maken van de montage en demontage service van Yumark. Als onderdeel van het XTRA concept zorgt Yumark ervoor dat ze uw systeem leveren, plaatsen en na afloop weer afbreken.

Opslag

Het systeem van Yumark is erg licht van gewicht en compact. Toch kan het zo zijn dat u op uw bedrijfslocatie weinig ruimte heeft om het systeem op te slaan. U kunt het systeem natuurlijk opslaan in een gehuurde box, of u laat uw systeem opbergen bij Yumark. Zo bent u er zeker van dat uw systeem in goede handen is en kunt u er als onderdeel van het XTRA concept voor kiezen dat Yumark uw stand inrichting begeleidt van A tot Z. U bespaart dan naast opslagruimte ook transportkosten.

Technische ondersteuning

Yumark levert complete DIY (do-it-yourself) stand inrichting voor beurzen en evenementen. We leveren o.a. voorzetwanden, achterwanden, balies en lichtbakken en complete beursstands en kunnen u hiermee een totaaloplossing bieden. Yumark T3 is een modulair systeem dat heel gemakkelijk voor verschillende gelegenheden gebruikt kan worden. Snel het formaat van uw beursstand aanpassen? Geen probleem! Hierdoor is uw beursstand flexibel inzetbaar en heeft u een professionele beursstand voor elke gelegenheid. Door het unieke draai en kliksysteem kunt u eenvoudig zelf opbouwen zonder gereedschap.

Training

Een mooie beursstand gekocht maar u bent wat onzeker of u de stand zelf gebouwd krijgt? Yumark verzorgt trainingen op maat zodat u zelfverzekerd aan de slag kunt en niet voor verrassingen komt te staan.

3D ontwerp

Een beursstand moet de juiste sfeer en het juiste gevoel overbrengen. De communicatie van een stand is erg belangrijk. Uw stand moet ervoor zorgen dat (Potentiële) klanten even stilstaan bij uw stand omdat hun interesse is gewekt. D.m.v. een 3D ontwerp krijgt u een realistische beeld van hoe uw stand eruit kan komen te zien.

STUUR ONS UW SCHETS 
en u ontvangt snel een voorstel

Het maakt niet uit hoe eenvoudig uw schets is!

Bezoek onze showroom en ervaar het gemak en de flexibiliteit zelf. Natuurlijk kunt u ook een bericht sturen of ons bellen. Wij informeren en adviseren u graag! 

Ook kunnen wij bij u langskomen om alle mogelijkheden te bespreken en samen tot de beste oplossing te komen.

  • Stuur ons uw ontwerp

    bestand types (max 1000 Kb): pdf, doc, docx, xls, xlsx, csv, txt, rtf, html, zip, mp3, wma, mpg, flv, avi, jpg, jpeg, png, gif

  • Als u problemen heeft met het oploaden en/of versturen van dit formulier kunt u ons direct mailen:

    info@yumark.eu

Yumark

Coenecoop 719
2741 PW Waddinxveen
The Netherlands
Tel. +31 (0) 182 - 63 46 60
E-mail: info@yumark.eu