Een flexibele inzetbare presentatiewand


Snel en eenvoudig monteren zonder gereedschap


Een veelzijdige presentatiewand


T3 Presentatiewand met textielprint. Geen grote palen, zware profielen, maar slechts 1 of meerdere tassen voor uw Yumark T3 achterwand. Bouw het frame in onderdelen op en bevestig het peesdoek . Een mooie strakke wand met optimale printkwaliteit en goede verlichting zal uw bedrijf de attentiewaarde geven die het verdient.
Presentatie op beurs, evenement , open dag of tentoonstelling maar uiteraard ook geschikt voor gebruik in uw showroom of ontvangstruimte.
De textielprint kan eenvoudig aan het Yumark T3 – frame worden bevestigd door de peesrand eenvoudig in het speciaal ontworpen T3 profiel te duwen. Een textielprint is snel en eenvoudig te installeren. Door de spanning in de stof heeft uw display een gladde, naadloze, kreukvrije afwerking voor een professionele uitstraling. T3 is geschikt voor zowel rechte wanden alsook gebogen wanden. Verlichting in het frame zorgt ervoor dat uw stand extra opvalt.
Neem contact met ons op voor persoonlijke informatie en advies.
UNIEK:

De T3 voorzetwand! Met de Yumark T3 voorzetwand kunt u de standaard standbouwwanden in een beurshal gemakkelijk transformeren tot een professioneel ogende beursstand. De wand is modulair en zonder gereedschap te monteren.
Vraag geheel vrijblijvend een (prijs)voorstel aan

  Algemene gegevens  Afmeting wand


  Aanvullende wensen

  Wilt u ons de wand laten ontwerpen?


  Wilt u ons de op- en afbouw laten verzorgen?


  Wilt u huren of kopen?

  Heeft u als een ontwerp of schets? Max. 2,5Mb


  Uw wensen, ideeën en opmerkingen (niet verplicht)

  Informeer mij per telefoonInformeer mij per e-mail  Aluminium profielen

  Geen gereedschap

  Snelle opbouw

  Compact transport

  Licht
  gewicht

  Duurzame optie
  Voorstel aanvragen