+31 (0) 182 - 63 46 60 info@yumark.eu

Opslag beursstands

Het voorbereiden en opzetten van een beursstand neemt veel tijd in beslag. Bij Yumark kunnen wij u een volledige dienstverlening aanbieden op het gebied van opslag en transport. Heeft u geen ruimte in uw bedrijfspand om de beursstand op te slaan? Bij Yumark kunt u niet alleen een complete stand kopen of huren, u kunt uw systeem tevens bij ons op laten slaan.

XTRA concept

Bent u op zoek naar een totaalconcept waardoor u niet meer zelf over de logistieke en opbouw technische aspecten van uw beursstand na hoeft te denken? Maak dan gebruik van het XTRA concept van Yumark. Met dank aan dit concept hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de opslag, transport. opbouw en demontage van uw stand. Heeft u niet veel ervaring met het inrichten van een beursstand? Ook daarbij kan Yumark u ondersteunen. Wij hebben jarenlange ervaring in de standbouw en kunnen u hierdoor passend advies geven. Zo bespaart u veel tijd aan de opbouw, voorbereiding en het vervoer van de stand. U kunt zich daardoor volledig focussen op de presentatie van uw producten of services.

Maatwerk

Yumark T3 is een modulair systeem dat eenvoudig kan worden gemonteerd. Het systeem is erg licht van gewicht en gemakkelijk te vervoeren. Wanneer u er op locatie achter komt dat u toch liever een andere inrichting wilt kunt u deze zelf aanpassen. Het is tevens zeer eenvoudig om de doeken en panelen om te wisselen met nieuwe exemplaren. Hierdoor kunt u het systeem dus voor meerdere beurzen en shows gebruiken.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Wanneer u meer wilt weten over de technische ondersteuning van Yumark kunt u een mail sturen naar info@yumark.eu of bellen naar 0182 – 63 46 60 voor een afspraak. Zou u graag een offerte willen ontvangen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via ons  contactformulier.

Meer informatie:


Logo Yumark IIV2
Coenecoop 719
2741 PW Waddinxveen
The Netherlands
Tel. +31 (0) 182 - 63 46 60
E-mail: info@yumark.eu