Ducati: samen op de motor

Ducati Club Nederland is een club van liefhebbers van het merk Ducati. Om de club te promoten en om meer leden te werven neemt men deel aan beurzen en evenementen. Daarvoor heeft men een stand in eigendom. Deze stand was aan vervanging toe.
De oude stand was zwaar, nam veel opslagruimte in beslag en kostte veel tijd om op te bouwen.
De briefing voor de nieuwe stand was dat de stand compact in transport en opslag moest zijn, makkelijk en snel op te zetten en in delen te gebruiken moest zijn.
Aangezien de Ducati Club meerdere onderdelen heeft willen ze flexibel zijn met de uitingen en heeft Yumark ervoor gekozen om wanden van 2 meter te maken zodat alle full colour doeken op elke wand toepasbaar zijn. Dit maakt dat ze nog flexibeler zijn.
De stand is geheel opgebouwd uit het eenvoudige T3-systeem past nu in 4 flightcases met een afmeting van circa 130 x 45 x 70 centimeter. De eerste beurs waar de stand gebruikt is, is de Motorbeurs welke recent gehouden is.
De eerste opbouw heeft ongeveer een halve dag geduurd inclusief de uitleg aan de gebruikers door de Yumark medewerkers. De afbouw was in een paar uur klaar inclusief het “netjes” opbergen van de materialen zodat het volgende evenement makkelijk gepakt kan worden.
Voorstel aanvragen