T3 Beurswand

YUMARK T3 DOEKWAND

T3 Doekwand:  doekwanden met textielprint. Geen grote palen, zware profielen, maar slechts 1 of meerdere tassen voor uw Yumark T3 doek achterwand. Bouw het frame in onderdelen op en bevestig het peesdoek . Een mooie strakke wand met optimale printkwaliteit en goede verlichting zal uw bedrijf de attentiewaarde geven die het verdient. Presentatie op beurs, evenement , open dag of tentoonstelling maar uiteraard ook geschikt voor gebruik in uw showroom of ontvangstruimte.

De textielprint  kan eenvoudig aan het  Yumark T3 – frame worden bevestigd door de siliconen peesrand eenvoudig in de speciaal ontworpen T3 kam te duwen. Een textielprint is snel en eenvoudig te installeren. Door de spanning in de stof heeft uw display een gladde, naadloze, kreukvrije afwerking voor een professionele uitstraling. T3 is geschikt voor zowel rechte wanden, gebogen wanden of buigbare wanden. Verlichting in het frame zorgt ervoor dat uw stand extra opvalt.

YUMARK T3 WAND met magnetische printbanen

De klassieke uitvoering van de T3 wand. Het frame wordt opgebouwd uit aluminium profielen met een metalen oppervlak. Op dit metalen oppervlak worden de prints met magneetstrips gemonteerd. De oprolbare printbanen zijn voorzien van een beschermende laminaatlaag waardoor ze makkelijk schoon te maken zijn en een lange levensduur hebben.

Het voordeel van de T3 wanden met magnetische printbanen is de ongekende flexibiliteit. Meerdere banen kunnen tot 1 beeld gecombineerd worden bij een groot event. T3 is geschikt voor zowel rechte wanden of gebogen wanden.

T3 VOORZETWAND

De T3 voorzetwand van Yumark is uniek! De wand is modulair en zonder gereedschap te monteren. Met de Yumark T3 voorzetwand kunt u de standaard standbouwwanden in een beurshal gemakkelijk transformeren tot een professioneel ogende beursstand. Plaats onze voorzetwand voor de standaard standbouwwand of monteer hem direct op de wand. Door gebruik te maken van onze unieke wandklem monteer je jouw wand direct aan de achterwand.

Gebruik van een steunwand is niet nodig. Bespaar veel vloeroppervlakte door het gebruik van de wandklem van Yumark T3!
Maak van een stand met standaard standbouwwanden een stand passend bij uw huisstijl door de stand aan te kleden met onze voorzetwanden. Zonder gereedschap een prachtige stand!

UNIEK: al onze wandsystemen zijn ook te huur, wel de lusten, minder lasten.

Vraag direct een offerte aan!

ACHTERWANDEN VOOR BEURS, EVENEMENT OF CONGRES

Stand achterwanden met oprolbare printbanen, full-colour beurspanelen of beursdoek zijn een uitstekend alternatief voor pop-up wanden. Het grote voordeel is dat u met uw eerste T3 wand meteen het eerste stuk van uw eigen complete beursstand aanschaft. De beurswanden zijn eenvoudig te monteren en gemakkelijk mee te nemen. Ook te gebruiken als voorzetwand om een bestaande (beurs)wand te maskeren.

Wilt u advies over de aanschaf van een DIY (do-it-yourself) modulaire stand of onderdelen zoals beurswanden?

Vraag direct een offerte aan!

Bezoek onze showroom en ervaar het gemak en de flexibiliteit zelf. Natuurlijk kunt u ook een bericht sturen of ons bellen. Wij informeren en adviseren u graag! 

Ook kunnen wij bij u langskomen om alle mogelijkheden te bespreken en samen tot de beste oplossing te komen.

  • Stuur ons uw ontwerp

    bestand types (max 1000 Kb): pdf, doc, docx, xls, xlsx, csv, txt, rtf, html, zip, mp3, wma, mpg, flv, avi, jpg, jpeg, png, gif

  • Als u problemen heeft met het oploaden en/of versturen van dit formulier kunt u ons direct mailen:

    info@yumark.eu

Yumark

Coenecoop 719
2741 PW Waddinxveen
The Netherlands
Tel. +31 (0) 182 - 63 46 60
E-mail: info@yumark.eu