T3 BALIE

YUMARK T3 BALIE

De sfeer van een beursstand wordt grotendeels bepaald door de aankleding van de stand. Een mooie en degelijke balie trekt de aandacht van bezoekers. De Yumark T3 Balie kenmerkt zich als een degelijke balie die eenvoudig uit te breiden is. Bent u op zoek naar een lange rechte balie, een hoekbalie of misschien wel een ronde balie? Met Yumark T3 kan dit allemaal. Bekleedt de balie met een knallend printpaneel of een peesdoek. Verlichting in of onder de balie? Een afsluitbare gedeelte behoort ook tot de mogelijkheden.

Naast de uitgebreide mogelijkheden kenmerkt de Yumark T3 balie zich door de eenvoudige en snelle montage en demontage ZONDER gereedschap. Verkrijgbaar in standaard uitvoering maar ook leverbaar op maat. U bepaalt het ontwerp: stuur ons een schets en wij werken graag een concept voor u uit. 

Meer informatie over de Yumark T3 Balies?

 

Bekijk dan de online folder.

MULTIFUNCTIONEEL INZETBAAR

Onze balies zijn inzetbaar als Standbalie, Congresbalie, Ontvangstbalie, Meetingpoint

Onze unieke balie is eenvoudig uit te breiden. Op zoek naar een balie van 80 cm breed of naar een balie van 5 meter? Geen wens is ons te gek om uw stand op beurs of congres tot een succes te maken!

Nieuwsgierig naar de kosten? 

Vraag direct een offerte aan!

Werken met Yumark is leuk!

Bezoek onze showroom en ervaar het gemak en de flexibiliteit zelf. Natuurlijk kunt u ook een bericht sturen of ons bellen. Wij informeren en adviseren u graag! 

Ook kunnen wij bij u langskomen om alle mogelijkheden te bespreken en samen tot de beste oplossing te komen.

  • Stuur ons uw ontwerp

    bestand types (max 1000 Kb): pdf, doc, docx, xls, xlsx, csv, txt, rtf, html, zip, mp3, wma, mpg, flv, avi, jpg, jpeg, png, gif

  • Als u problemen heeft met het oploaden en/of versturen van dit formulier kunt u ons direct mailen:

    info@yumark.eu

Yumark

Coenecoop 719
2741 PW Waddinxveen
The Netherlands
Tel. +31 (0) 182 - 63 46 60
E-mail: info@yumark.eu