T3 STANDBOUW

Stel uw eigen stand samen met standaard componenten

Yumark levert complete DIY (do-it-yourself) stand inrichting voor beurzen en evenementen. We leveren diverse standaard componenten zoals voorzetwanden, achterwanden, balies en lichtbakken en kunnen u hiermee een totaaloplossing bieden. Yumark T3 is een modulair systeem dat heel gemakkelijk voor verschillende gelegenheden gebruikt kan worden. Snel het formaat van uw beursstand aanpassen? Geen probleem! Yumark T3 is schaalbaar en hiermee heeft u een professionele beursstand voor elke gelegenheid. Door het unieke draai en kliksysteem kunt u eenvoudig zelf opbouwen zonder gereedschap.

CUSTOM MADE: STAND OP MAAT

Yumark levert complete DIY (do-it-yourself) stand inrichting voor beurzen en evenementen. We leveren diverse standaard componenten maar ook 100% maatwerk behoort tot de mogelijkheden. Stuur ons een schets en wij ontwerpen voor u een schitterende beursstand.

T3 VOORZETWAND

De T3 voorzetwand van Yumark is uniek! De wand is modulair en zonder gereedschap te monteren. Met de Yumark T3 voorzetwand kunt u de standaard standbouwwanden in een beurshal gemakkelijk transformeren tot een professioneel ogende beursstand. Plaats onze voorzetwand voor de standaard standbouwwand of monteer hem direct op de wand. Door gebruik te maken van onze unieke wandklem monteer je jouw wand direct aan de achterwand.

Gebruik van een steunwand is niet nodig. Bespaar veel vloeroppervlakte door het gebruik van de wandklem van Yumark T3!
Maak van een stand met standaard standbouwwanden een stand passend bij uw huisstijl door de stand aan te kleden met onze voorzetwanden. Zonder gereedschap een prachtige stand!

UNIEK: al onze wandsystemen zijn ook te huur, wel de lusten, minder lasten.

Vraag direct een offerte aan!

Werken met de beurs stands van Yumark is leuk!

Yumark levert complete DIY (do-it-yourself) stand inrichting voor beurzen en evenementen. We leveren o.a. voorzetwanden, achterwanden, balies en lichtbakken en complete beursstands en kunnen u hiermee een totaaloplossing bieden. Yumark T3 is een modulair systeem dat heel gemakkelijk voor verschillende gelegenheden gebruikt kan worden. Snel het formaat van uw beursstand aanpassen? Geen probleem! Hierdoor is uw beursstand flexibel inzetbaar en heeft u een professionele beursstand voor elke gelegenheid. Door het unieke draai en kliksysteem kunt u eenvoudig zelf opbouwen zonder gereedschap.

Bezoek onze showroom en ervaar het gemak en de flexibiliteit zelf. Natuurlijk kunt u ook een bericht sturen of ons bellen. Wij informeren en adviseren u graag! 

Ook kunnen wij bij u langskomen om alle mogelijkheden te bespreken en samen tot de beste oplossing te komen.

  • Stuur ons uw ontwerp

    bestand types (max 1000 Kb): pdf, doc, docx, xls, xlsx, csv, txt, rtf, html, zip, mp3, wma, mpg, flv, avi, jpg, jpeg, png, gif

  • Als u problemen heeft met het oploaden en/of versturen van dit formulier kunt u ons direct mailen:

    info@yumark.eu

Yumark

Coenecoop 719
2741 PW Waddinxveen
The Netherlands
Tel. +31 (0) 182 - 63 46 60
E-mail: info@yumark.eu