+31 (0) 182 - 63 46 60 info@yumark.eu

Werken met de stands van Yumark is leuk!

Yumark levert complete doe-het-zelf standinrichting voor beurzen en stands. Met oplossingen voor voorzetwanden, achterwandenbalies en lichtbakken kunnen wij een totaaloplossing bieden waaruit een complete stand is samen te stellen. Door de modulaire opbouw is uw stand voor verschillende gelegenheden altijd uit te breiden of juist te verkleinen qua formaat en opbouw. Op deze manier bent u flexibel en kunt u van 1 oplossing het gehele jaar gebruikmaken op iedere beurs.

Kostenefficiënt:

Snel opzetten, lichtgewicht en compact te vervoeren

Yumark T3  is de naam van onze oplossing voor standinrichting. Dit staat voor het meest universele en snelst te bouwen systeem ter wereld. Het frame is herbruikbaar en altijd aan te passen en uit te breiden naar behoefte. Uitgangspunt is duurzaamheid en kostenbesparing, terwijl de kwaliteit nog steeds niets te wensen over laat. Met Yumark T3  is het bouwen van een stand volgens onze klanten heel erg leuk!

Aanvullende dienstverlening

Onze stands zijn ideaal als doe-het-zelf oplossing, maar wij kunnen ook ondersteuning bieden bij de inzet van onze standoplossingen. Zo bespaart u niet alleen op opbouwtijd, maar ook op transport- en opslagruimte. Via ons XTRA concept zorgen wij voor uw opslag van de gekochte materialen. Ook voor de (de)montage en technische ondersteuning ontzorgen wij u graag.

Meer weten of advies op maat? Bel 0182 – 63 46 60 of gebruik ons contactformulier

Yumark T3 

Dé naam voor het meest universele en snelst te bouwen systeem ter wereld. Het frame is herbruikbaar en altijd aan te passen en uit te breiden naar behoefte. Uitgangspunt is duurzaamheid en kostenbesparing. U bespaart op opbouwtijd transport- en opslagruimte. Via ons XTRA concept zorgen wij voor uw opslag van de gekochte materialen, (de)montage en technische ondersteuning: wij ontzorgen u graag.