Ontdekken

Over Yumark

Yumark is leverancier van het modulaire T3 beursstand systeem. We verkopen het al bijna 10 jaar. Sinds 2 jaar doen we dit onder de naam Yumark. Met ruim 25 jaar ervaring in de standbouw durven wij te beweren dat we weten waar we het over hebben. Van standaardstand tot 100% maatwerk. Met Yumark kunt u alle kanten op. Van ontwerp tot levering en alles wat hier tussen zit. Yumark doet het allemaal.

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie?
Neem dan direct contact met ons op!

Onze visie:

Keep it simple – Een krachtig design kenmerkt zich door eenvoud.

Investeer in uw toekomst – Als u wilt groeien dan moet u investeren. Investeren in een Yumark T3 beursstand betekent investeren in een betaalbaar, robuust en duurzaam beursstand systeem.

Wees toonaangevend – Blijf uw stand aanpassen aan de laatste trends. Een krachtig en toonaangevend ontwerp resulteert in een professioneel ogende beursstand en trekt meer bezoekers.

CASE STUDY

Gerealiseerd  DAAD (Deutscher Akademischer Austauch Dienst):

paviljoen op de beurs International Education

Briefing: bedenk een stand met opvallende elementen binnen een beperkt budget.

Onze oplossing: T3 met verlichting.  Door gebruik te maken van standaard modules gecombineerd met maatwerk werd snel een opvallende stand gerealiseerd.  Uniek zijn de lichtbakken gekoppeld aan de tafels: aan de tafelzijde half verlicht, dezelfde lichtbak is aan de buitenzijde van boven tot onder verlicht.

Deze stand is in 2018 gebouwd en zal in  2019 op diverse plaatsen ingezet gaan worden.

Bezoek onze showroom en ervaar het gemak en de flexibiliteit zelf. Natuurlijk kunt u ook een bericht sturen of ons bellen. Wij informeren en adviseren u graag! 

Ook kunnen wij bij u langskomen om alle mogelijkheden te bespreken en samen tot de beste oplossing te komen.

  • Stuur ons uw ontwerp

    bestand types (max 1000 Kb): pdf, doc, docx, xls, xlsx, csv, txt, rtf, html, zip, mp3, wma, mpg, flv, avi, jpg, jpeg, png, gif

  • Als u problemen heeft met het oploaden en/of versturen van dit formulier kunt u ons direct mailen:

    info@yumark.eu

Yumark

Coenecoop 719
2741 PW Waddinxveen
The Netherlands
Tel. +31 (0) 182 - 63 46 60
E-mail: info@yumark.eu