+31 (0) 182 - 63 46 60 info@yumark.eu

Dienstverlening

U bent druk bezig met de voorbereidingen voor de beurs en bent op zoek naar een oplossing waardoor u zelf zo weinig mogelijk met de opbouw en demontage van de stand hoeft te doen. Yumark kan u daarbij helpen. Wij bieden u verschillende diensten waardoor u zich volledig kunt focussen op de presentatie van uw product, service of bedrijf.

(De)montage

U heeft er voor gekozen om gebruik te maken van het eenvoudig te monteren Yumark systeem. Toch hebt u er zelf geen behoefte aan om de montage en demontage van het systeem op u te nemen. In dat geval kunt u gebruik maken van de montage en demontage service van Yumark. Als onderdeel van het XTRA concept zorgt Yumark er voor dat ze u systeem leveren, plaatsen en naderhand weer afbreken.

Opslag

Het systeem van Yumark is erg licht van gewicht en compact. Toch kan het zo zijn dat u op uw bedrijfslocatie weinig ruimte heeft om het systeem op te slaan. U kunt het systeem natuurlijk opslaan in een gehuurde box, of u laat uw systeem opbergen bij Yumark. Zo bent u er zeker van dat uw systeem in goede handen is en kunt u er als onderdeel van het XTRA concept voor kiezen dat Yumark uw stand inrichting begeleid van A tot Z. U bespaard dan naast opslagruimte ook transportkosten.

Technische ondersteuning

Hebt u zelf weinig kennis en ervaring van het inrichten van een stand en wenst u hierin advies en begeleiding te krijgen van een bedrijf dat thuis is in de wereld van standbouw? Yumark kan naast het demonteren en opslaan van uw Yumark systeem ook helpen bij het inrichten van uw stand of showroom. Samen met u kiezen wij dan de beste indeling en plannen we samen in wanneer de stand opgebouwd kan worden.

Wilt u meer informatie?

Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons via ons contactformulier of bel naar 0182 – 63 46 60 of stuur een e-mail naar info@yumark.eu! Wij adviseren u graag!

Meer informatie:


Logo Yumark IIV2
Coenecoop 719
2741 PW Waddinxveen
The Netherlands
Tel. +31 (0) 182 - 63 46 60
E-mail: info@yumark.eu