+31 (0) 182 - 63 46 60 info@yumark.eu

Montage van beursstands

Op zoek naar een partij voor de montage en demontage van beursstands? Een Yumark T3 stand is gemakkelijk zonder gereedschap te monteren en demonteren. Hierdoor hoeft u geen standbouw bedrijf in te schakelen om de stand op te bouwen. Heeft uw personeel geen tijd om de stand op te bouwen? Maak dan gebruik van de XTRA service van Yumark.

Het Yumark T3 systeem

Yumark T3 is een doe-het-zelf standbouw systeem dat zonder gereedschap kan worden opgebouwd. Hierdoor bespaart u op de kosten van een standbouwer. Yumark kan zorgdragen voor de opbouw van uw stand, wanneer u hiervoor niet de tijd of het personeel beschikbaar hebt. In combinatie met onze opslagservice (optioneel) kunnen wij u volledig ontzorgen.

Compact en lichtgewicht stands

Ons doe-het-zelf standbouw systeem is zeer eenvoudig om te monteren en te demonteren. Door het lichte gewicht en de compacte vorm kan het systeem eenvoudig vervoerd en gemonteerd en gedemonteerd worden. Door gebruik te maken van dit modulaire systeem heeft u een duurzame oplossing die voor meerdere presentaties en beurzen gebruikt kan worden. U kunt namelijk gemakkelijk zelf het frame van de stand aanpassen. Wanneer u een nieuw product of service wilt tonen, kunnen eenvoudig nieuwe panelen of doeken worden aangebracht. U heeft dus niet langer een standbouwbedrijf nodig die voor u de stand opbouwt of aanpast. Tevens kunt u nu veel flexibeler omgaan met de op- en afbouw van uw stand.

Volledige dienstverlening van Yumark

Door gebruik te maken van de XTRA service van Yumark kunt u veel tijd en geld besparen. Doordat Yumark expert is in het opbouwen en afbreken van de stands kunnen wij deze dan ook binnen geringe tijd voor u opbouwen. Wanneer u kiest voor de XTRA service kunt u er ook voor kiezen om de stand bij Yumark op te laten slaan en door ons bedrijf te laten vervoeren naar de locatie van uw beurs of tentoonstelling. Hierdoor hoeft u geen personeel beschikbaar te stellen voor de opbouw en kunt u deze mensen op andere plekken inzetten.

Geïnteresseerd in montage en demontage van beursstands?

Wilt u meer weten over het Yumark T3 systeem en de services van Yumark? Neem dan direct contact met ons op! Wilt u direct een offerte aanvragen? Vul ons contactformulier in! Wij adviseren u graag.

Meer informatie:


Logo Yumark IIV2
Coenecoop 719
2741 PW Waddinxveen
The Netherlands
Tel. +31 (0) 182 - 63 46 60
E-mail: info@yumark.eu