+31 (0) 182 - 63 46 60 info@yumark.eu

Beurswanden nodig voor uw beursstand?

VOORZETWANDEN VOOR BEURS OF CONGRES

Beurswanden kopen of huren?

Voorzetwanden

De T3 voorzetwand van Yumark is uniek! Mobiel, modulair, zonder gereedschap te monteren, lichtgewicht en compact te vervoeren. Maak van een stand met standaard standbouwwanden een stand passend bij uw huisstijl door de stand aan te kleden met onze voorzetwanden. Zonder gereedschap een prachtige stand!

UNIEK: al onze wandsystemen zijn ook te huur, wel de lusten, minder lasten.

Kijk op de video hoe het werkt of vraag direct een prijsindicatie aan!

ACHTERWANDEN EN DOEKWANDEN VOOR UW STAND

ACHTERWANDEN VOOR BEURS , EVENEMENT OF CONGRES

Stand achterwanden met oprolbare printbanen, full-colour beurspanelen of beursdoek zijn een uitstekend alternatief voor pop-up wanden. Het grote voordeel is dat u met uw eerste Yumark T3 wand meteen het eerste stuk van uw eigen complete beursstand aanschaft. De beurswanden zijn simpel te monteren en gemakkelijk mee te nemen. Ook te gebruiken als voorzetwand om een bestaande (beurs)wand te maskeren.

Vraag een prijsindicatie aan!

Wilt u advies over de aanschaf van een doe-het-zelf modulaire stand of onderdelen zoals beurswanden? Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan via onze contactpagina!

T3 FABRIC

T3 Fabric: wanden met textielprint. Geen grote palen, zware profielen, maar slechts 1 of meerdere tassen voor uw T3 Fabric achterwand. Bouw het frame in onderdelen en span het doek er over. Een mooie strakke wand met optimale printkwaliteit en goede verlichting zal uw bedrijf de attentiewaarde geven die het verdient. Presentatie op beurs, open dag of tentoonstelling, maar uiteraard ook geschikt voor gebruik in uw showroom of ontvangstruimte.