+31 (0) 182 - 63 46 60 info@yumark.eu

ACHTERWANDEN EN DOEKWANDEN 

ACHTERWANDEN VOOR BEURS, EVENEMENT OF CONGRES

Stand achterwanden met oprolbare printbanen, full-colour beurspanelen of beursdoek zijn een uitstekend alternatief voor pop-up wanden. Het grote voordeel is dat u met uw eerste T3 wand meteen het eerste stuk van uw eigen complete beursstand aanschaft. De beurswanden zijn eenvoudig te monteren en gemakkelijk mee te nemen. Ook te gebruiken als voorzetwand om een bestaande (beurs)wand te maskeren.

Vraag een prijsindicatie aan!

Wilt u advies over de aanschaf van een doe-het-zelf modulaire stand of onderdelen zoals beurswanden? Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan via onze contactpagina!

YUMARK T3 DOEKWAND

T3 Doekwand:  doekwanden met textielprint. Geen grote palen, zware profielen, maar slechts 1 of meerdere tassen voor uw T3 doek achterwand. Bouw het frame in onderdelen en bevestig het doek . Een mooie strakke wand met optimale printkwaliteit en goede verlichting zal uw bedrijf de attentiewaarde geven die het verdient. Presentatie op beurs, evenement , open dag of tentoonstelling maar uiteraard ook geschikt voor gebruik in uw showroom of ontvangstruimte. 

De textielprint  kan eenvoudig aan het  Yumark T3 – frame worden bevestigd door de siliconen peesrand eenvoudig in de speciaal ontworpen T3 kam te duwen. Een textielprint is snel en eenvoudig te installeren. U kunt snel en eenvoudig grote displays bouwen. Hiermee kunt u grote display-gebieden op snelheid aankleden en zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over meerdere . Door de spanning in de stof heeft uw display een gladde, naadloze, kreukvrije afwerking voor een professionele uitstraling. Met het T3 modulaire weergavesysteem kunt u zowel rechte als gebogen doekwanden maken.